Skip to main content
12 December 2023 07:58

TP-Link ER706W: Νέο ασύρματο router για επιχειρήσεις

Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ER706W, ένα ασύρματο router διπλής ζώνης εταιρικής ποιότητας. Είναι ιδανικό για απομακρυσμένη διαχείριση που απαιτεί υψηλή απόδοση, χάρη στον επαναστατικό συνδυασμό των τελευταίων τεχνολογιών του Wi-Fi 6, συμπεριλαμβανομένων των HE160, OFDMA, 1024 QAM και άλλων. Με ταυτόχρονη υποστήριξη 2402Mbps στα 5GHz και 574Mbps στα 2,4GHz, ο ρυθμός ταυτόχρονης μετάδοσης του ER706W φτάνει έως και τα 3Gbps. Η εμπειρία δικτύου χωρίς buffer είναι στα χέρια σας!

Έως και 5x θύρες WAN SFP και RJ45 επιτρέπουν στον δρομολογητή να υποστηρίζει διάφορες απαιτήσεις πρόσβασης στο Internet. Το Multi-WAN Load Balancing διανέμει ροές δεδομένων σύμφωνα με την αναλογία εύρους ζώνης κάθε θύρας WAN, για να αυξήσει το ποσοστό χρήσης της ευρυζωνικής σύνδεσης πολλαπλών γραμμών. Διαθέτει θύρα USB 3.0 που προσφέρει υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης για συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας. Υποστηρίζεται επίσης η κινητή ευρυζωνική σύνδεση μέσω μόντεμ 4G / 3G, για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WAN μέσω σύνδεσης στη θύρα USB.

Ο σχεδιασμός τριπλής εξωτερικής αποσπώμενης κεραίας παρέχει στο ER706W εξαιρετική ασύρματη κάλυψη, αξιόπιστη ισχύ σήματος και μεγαλύτερη ευαισθησία λήψης. Είναι πιο εύκολο για τους χρήστες να προσαρμόσουν την ποσότητα και τη γωνία των κεραιών, ώστε να ταιριάζουν σε διάφορα περιβάλλοντα δικτύου. Η συσκευή υιοθετεί υλικό χάλυβα για υψηλότερη θερμική αγωγιμότητα και απαγωγή θερμότητας, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία λειτουργίας.

Το ER706W είναι σε θέση να συνδέεται απρόσκοπτα με σημεία πρόσβασης Omada που υποστηρίζουν τεχνολογία Mesh, ιδανικό για περιβάλλοντα μεγάλης κλίμακας. Η έξυπνη αυτό-οργάνωση βελτιστοποιεί την καλύτερη διαδρομή μεταξύ των σημείων πρόσβασης ER706W και Omada, ενώ η αυτό-θεραπεία διασφαλίζει ότι παραμένετε στο Internet ακόμα και όταν διακοπεί ένα Access Point.

Η διέλευση pass-through και μια ποικιλία πρωτοκόλλων VPN, όπως τα IPSec / SSL / Wireguard / PPTP / L2TP VPN, είναι διαθέσιμα στο ER706W, δίνοντας στους πελάτες ευέλικτες επιλογές. Το αυτόματο IPSec VPN απλοποιεί με ένα κλικ τη διαμόρφωση του VPN και διευκολύνει τη διαχείριση και την ανάπτυξη δικτύου. Το router διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο κινητήρα υλικού για την ενίσχυση της απόδοσης του VPN.

Τεύχος 412

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ