Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ταυτότητα

TechMail

Καθημερινή σύνδεση με τους επαγγελματίες υψηλής τεχνολογίας!

ΠΡΟΦΙΛ – TECHmail

Το TΕCHmail είναι το νέο περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ, το κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρίες υψηλής τεχνολογίας.

Το TΕCHmail είναι ένα καθημερινό ηλεκτρονικό περιοδικό που αποστέλλεται μέσω e-mail σε μορφή e-mag σε στελέχη επιχειρήσεων, managers, υπεύθυνους προμηθειών, IT managers, τραπεζικούς υπάλληλους, media, και γενικότερα σε οποιοδήποτε επαγγελματία σχετίζεται με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας.

Το TΕCHmail δεν είναι άλλο ένα έντυπο σε pdf. Είναι ένα e-mag, με πληθώρα ενεργών Links σε κάθε σελίδα του, που προσφέρουν ακόμη περισσότερο ενημέρωση στον αναγνώστη, όπως παρακολούθηση video, μεγέθυνση φωτογραφιών, κτλ. Ταυτόχρονα, μέσω της interactive έκδοσης του, επιτρέπει την άμεση αποστολή e-mail και την επίσκεψη στο site της κάθε συνεργαζόμενης εταιρίας.

Όπως κάθε σοβαρό έντυπο, έτσι και το TΕCHmail διαθέτει δική του ιστοσελίδα (www.tech-mail.gr), καθώς και σελίδα σε facebook, Instagram και Linkedin. Άξιο αναφοράς είναι ότι στην ιστοσελίδα www.tech-mail.gr, θα βρείτε πλήρη οδηγό για κάθε συνεργαζόμενη εταιρία, με τις ανακοινώσεις της, τα δελτία τύπου της και ότι άλλο σχετίζεται με αυτή.

Εμπιστευτείτε το TΕCHmail , αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα προβολής και διαφήμισης της εταιρίας σας.

Libra Press

Η Libra Press είναι μια καταξιωμένη εκδοτική εταιρεία, με 15ετή παρουσία στην κλαδική αγορά, που διαθέτει τα μηνιαία κλαδικά περιοδικά τεχνολογίας, Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, NoW (Net Over World) και TECHmail, που κυκλοφορούν σε εξειδικευμένους παραλήπτες στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Όλα τα έντυπα της Libra Press εκτός από τη έντυπη μορφή τους, έχουν αναπτυχθεί και στα ηλεκτρονικά μέσα, με την ύλη τους να δημοσιεύεται στο site τους, στο Facebook, ενώ αποστέλλεται και τμηματικά μέσω e-mail, με αποτέλεσμα να έχει και εκεί αναπτύξει ένα αρκετά μεγάλο ηλεκτρονικό κοινό. Στην ουσία έχουμε περιοδικά 4 σε 1, που η ίδια ύλη δημοσιεύεται σε 4 διαφορετικές πλατφόρμες (έντυπο, site, facebook, newsletter), ώστε να προσεγγίζουμε πληρέστερα το αναγνωστικό μας κοινό, αλλά και να ικανοποιούμε καλύτερα τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Η Libra Press από το 2016 δραστηριοποιείται και στο χώρο διοργάνωσης κλαδικών εκθέσεων και συνεδρίων με τις εκθέσεις «ATHENS ELECTRONIX» και τα συνέδρια «SALONICA ELECTRONIX». Διοργανώνονται κάθε χρόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εναλλάξ, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Και τα δύο events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες να προέρχονται από όλη την ελληνική επικράτεια. Στις εκθέσεις – συνέδρια συμμετέχουν όλες οι μεγάλες εταιρίες του κλάδου, με τα τελευταία προϊόντα που διαθέτουν, να προβάλλονται σε ζωντανή λειτουργία.

Εκδότης
Αργύρης Νομικός
arnomikos@tech-mail.gr

Διευθύντρια Έκδοσης
Βασιλική Χονδροδήμου
v.chondrodimou@librapress.gr

Διευθυντής Σύνταξης
Σωτήρης Χατζηστρατής

Σύνταξη
Ελένη Μιχαηλίδου
Παναγιώτης Αποστολόπουλος
Χάρης Ματθαίου
Νίκος Δρικάκης

Συνεργάτες
Παύλος Κερασίδης

Ανταποκριτής Β. Ελλάδος
Κώστας Παπαζαχαρίου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια
Σωτήρης Ανδρίτσος

Web Developer
Λευτέρης Χαμακιώτης

Videographer
Αντώνης Παπαθανασίου

Νομική Υποστήριξη
Βασιλική Κέντογλου

Λογιστήριο
Χρύσα Τσιαντούλα
fin@librapress.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Καυκάσου 145, 113 64, Αθήνα
Τηλ.: 210-8815417
Fax: 210-8815416
info@tech-mail.gr