Skip to main content
12 April 2024 06:54

Salesforce: Αναγκαιότητα η ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων λιανικής

Στην αναγκαιότητα της ψηφιακής μετάβασης των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης και τη μετατροπή του «μαγαζιού της γειτονιάς» στο «κατάστημα του μέλλοντος», αναφέρθηκε ο κος Μάριος Παπαγεωργίου, Senior Account Executive της Salesforce στο διεθνές συνέδριο Future of Retail που διοργάνωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, στις 5 και 6 Απριλίου.

Συμμετέχοντας στο panel με τίτλο Το Κατάστημα του Μέλλοντος, ο κος Παπαγεωργίου τόνισε τη σημασία της υιοθέτησης προηγμένων τεχνολογιών, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το omnichannel εμπόριο για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Αναφέρθηκε, επίσης, στις καινοτόμες λύσεις της Salesforce, μέσω των οποίων οι έμποροι μπορούν να βελτιώσουν τις εμπειρίες των πελατών, να ενισχύσουν την απόδοσή τους και να επιτύχουν στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης στην ψηφιακή εποχή.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, τονίστηκε και η εξέλιξη του τοπίου των retail media στην Ελλάδα ως διαφημιστικό κανάλι, με στόχο την προσέγγιση μεγαλύτερων κοινών. Καθώς τα καταστήματα γίνονται όλο και πιο σημαντικά διαφημιστικά κανάλια, οι έμποροι λιανικής – τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως – πρέπει να προσαρμόσουν τις στρατηγικές marketing για να προσελκύσουν αποτελεσματικά τους καταναλωτές σε πολλαπλά σημεία επαφής.

ΤΕΥΧΟΣ 488

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ