Skip to main content
31 August 2023 06:59

LG MULTI V i: Κατάλληλο για επαγγελματικούς χώρους

Με τις έξυπνες λύσεις που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη, αναβαθμίζεται αισθητά η ποιότητα παροχής υπηρεσιών των επιχειρήσεων, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στους πελάτες τους. Επιπλέον, η τεχνητή νοημοσύνη έχει σημειώσει πρωτοφανή πρόοδο στον τομέα HVAC, κάνοντας τα συστήματα κλιματισμού πιο βολικά και πιο άνετα στους επαγγελματικούς χώρους.

Η LG Electronics διαθέτει τη λύση HVAC, το καινοτόμο Multi V™ i, το οποίο μέσω της ενσωματωμένης τεχνητής νοημοσύνης (AI), προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες, παρέχοντας εγγυημένη λειτουργία σε θερμοκρασίες από -30℃ έως 52℃ και πλήρη απόδοση σε θερμοκρασίες από -10℃ έως 43℃.

Επίσης, η ευφυής λειτουργία της διαχείρισης ενέργειας που διαθέτει το Multi V™ i χρησιμοποιεί δεδομένα σχετικά με τα πρότυπα συμπεριφοράς των χρηστών και ανιχνεύει αυτόματα τη θερμοκρασία, τους ανθρώπους, την εποχή και τα επίπεδα υγρασίας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός βέλτιστου εσωτερικού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας. Παράλληλα, μειώνεται η κατανάλωση και το κόστος ενέργειας για μια επιχείρηση.

Επιπλέον, το Multi V™ i συμβάλλει σημαντικά στην έξυπνη διαχείριση του κτιρίου σας, καθώς το επεκτάσιμο σύστημα κεντρικού ελέγχου που διαθέτει, μπορεί να συνδεθεί με μονάδες κλιματισμού και εξαερισμού διαφόρων τύπων, προσφέροντας προσαρμοσμένη και βελτιστοποιημένη λειτουργία για κάθε χώρο.

Τεύχος 339

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ