Skip to main content
10 November 2023 07:51

H Revival Consulting Services συμμετέχει στην Xenia 2023

Η Revival Consulting Services S.A. ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά στην Xenia Trade Show, οργανώνοντας δύο πάνελ συζητήσεων. Το εμπορικό forum για την Τουριστική Βιομηχανία θα διεξαχθεί στις 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan expo.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το έντονα αναπτυξιακό κλίμα που επικρατεί στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και οι προοπτικές για μία ακόμα εξαιρετική σεζόν, καθιστούν βέβαιες τις επενδύσεις από τους ξενοδόχους και τα στελέχη της και προωθούν την υλοποίηση νέων επιχειρηματικών σχεδίων.

Το πρώτο πάνελ συζητήσεων στο οποίο θα συμμετάσχει η Revival Consulting Services θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 18:00 και θα έχει τίτλο Χρηματοδοτικά Προγράμματα και Εργαλεία 2024 – Ποια αναμένουμε και ποια μπορούμε να αξιοποιήσουμε από σήμερα;

Κατά τη διάρκεια του πάνελ, η Revival Consulting Services σε συνεργασία με την Alpha Bank θα παρουσιάσουν όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία που δύναται να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις. Χρέη ομιλητών στο πάνελ έχουν αναλάβει οι:

Γιώργος Αντύπας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Revival Consulting Services.

Βασίλης Ζύμνης, Επικεφαλής Τμήματος Χρηματοδοτήσεων της Revival Consulting Services.

Σπύρος Ρεντετάκος, Διευθυντής της Διευθύνσεως Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Alpha Bank.

Βασίλης Μπιτούνης, Επιχειρηματίας – Ξενοδόχος.

Το δεύτερο πάνελ συζητήσεων, με τη συμμετοχή της RCS θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 12:00 και θα έχει τίτλο Business Intelligence στο Hospitality – Πώς να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας. Εκεί, η Revival Consulting Services σε συνεργασία με την Cactus – Digital Growth θα παρουσιάσουν όλα εκείνα τα τεχνολογικά εργαλεία που επιτρέπουν στους επιχειρηματίες και τους decision makers, να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής τους. Χρέη ομιλητών στο πάνελ έχουν αναλάβει οι:

Γιώργος Αποστολίδης, Σύμβουλος Cloud & BI, στέλεχος Revival Consulting Services.

Δημήτρης Αγγελούδης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Cactus Web, ομίλου Revival S.A.

Αμφότερα τα πάνελ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Βίκυ Βαμιεδάκη.

Τεύχος 390

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ