Skip to main content
23 May 2024 06:45

Συνεργασία Performance Technologies και Synopsys

Η Performance Technologies προχώρησε στη συνεργασία με την Synopsys Software Integrity Group για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη λύσεων προστασίας κώδικα και εφαρμογών από κυβερνοαπειλές της δεύτερης, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η Synopsys διαθέτει λύσεις προστασίας πηγαίου κώδικα και λογισμικού και έχει βραβευτεί πολλαπλές φορές από καταξιωμένους αναλυτές, όπως η Gartner και η Forrester.

Με τη συνεργασία αυτή, η Performance Technologies αξιοποιεί τις πρωτοποριακές λύσεις της Synopsys στον τομέα της ασφάλειας εφαρμογών για να διευρύνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτει σε λύσεις DevSecOps, αλλά και προκειμένου να καλύπτει ακόμα καλύτερα το πλήρες φάσμα αναγκών κυβερνοασφάλειας που έχουν οι πελάτες της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η σημασία της ασφάλειας εφαρμογών δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμη, ειδικά στο πλαίσιο ενός επιταχυνόμενου ψηφιακού μετασχηματισμού και της υιοθέτησης πρακτικών DevSecOps. Οι συχνοί κύκλοι νέων εκδόσεων λογισμικού και η ενσωμάτωση της ασφάλειας στη διαδικασία ανάπτυξης απαιτούν ισχυρές λύσεις AppSec που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες πρακτικές συνεχούς ανάπτυξης και ολοκλήρωσης.

Τα προϊόντα AppSec της Synopsys ενσωματώνονται με οργανικό τρόπο στο χαρτοφυλάκιο λύσεων DevSecOps και Observability της Performance Technologies, και συμβάλλουν στη δημιουργία ολοκληρωμένης σουίτας εργαλείων που ενισχύουν την ασφάλεια, την αποδοτικότητα και την απόδοση σε όλο τον κύκλο ζωής της ανάπτυξης λογισμικού.

ΤΕΥΧΟΣ 512

Synopsys

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ