Skip to main content
26 January 2022 10:00

Στα καταστήματα Public θα συναντάτε πλέον σημεία service iRepair!

Η Public Group ανακοίνωσε την απόκτηση μεριδίου 50% στην iRepair, μια στρατηγική συνεργασία της οποίας θα ηγηθεί ο Chris Humbert, ιδρυτής και βασικός μέτοχος της iRepair, ως CEO και μέτοχος πλειοψηφίας.

Στα καταστήματα Public στο The Mall Athens, στη Γλυφάδα, στο Σύνταγμα και τον Πειραιά δημιουργήθηκαν 4 σημεία service iRepair, τα οποία θα αυξηθούν σε Ελλάδα και Κύπρο το 2022 και το 2023 με την υποστήριξη μιας εκτενούς ομάδας after sales support, που θα δραστηριοποιείται σε περισσότερα από 100 φυσικά σημεία και θα απασχολεί 350 εξειδικευμένους τεχνικούς έως το τέλος του 2024. Στα σημεία service iRepair εντός των καταστημάτων Public θα έχετε πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας – smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές – συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει το Public.

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO του Public Group, αναφέρει για τη νέα συνεργασία: «Η επένδυση στην iRepair επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε ισχυρές συνεργασίες με μοναδικά οφέλη για τους πελάτες μας. Φέρνουμε πλέον, στα Public τις ποιοτικές υπηρεσίες της iRepair – με άμεση επισκευή συσκευών – γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη aftersales υποστήριξη».

Από την πλευρά του, ο Chris Humbert, ιδρυτής και CEO της iRepair, σχολίασε: «Η συνεργασία της iRepair με το Public Group, ηγέτη στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών, συνεισφέρει στη διαμόρφωση ενός απόλυτα λειτουργικού και καινοτόμου μοντέλου εμπειρίας service. Αυτή η συνεργασία είναι για εμένα ξεκάθαρα η σηματοδότηση μιας νέας εποχής, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοσοφία να θέτουμε ως βασική προτεραιότητα την άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη».

Τεύχος 1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ