Skip to main content
28 January 2022 11:12

Πρόγραμμα εκπαίδευσης εργαζομένων για mobile apps από τον ΣΕΚΕΕ

Μέχρι 18/02/2022 οι αιτήσεις

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), μέσα από το επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κλαδικές και Λειτουργικές εφαρμογές κινητών και ο τρόπος αξιοποίησής τους από τις επιχειρήσεις» προωθεί την κατάρτιση και την πιστοποίηση εργαζομένων στις ελληνικές επιχειρήσεις, όσον αφορά στη δημιουργία και την αξιοποίηση εφαρμογών για φορητές συσκευές.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και έχει ως αντικείμενο την κατάρτιση 1.250 εργαζομένων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της χώρας, από όλους τους τομείς/κλάδους της οικονομίας, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εργασιακή τους θέση, καθώς και να ενισχύσουν τις προοπτικές της επαγγελματικής τους κινητικότητας.

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα αντικείμενο, όπως είναι οι mobile εφαρμογές, οι οποίες έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον», σημείωσε ο Μάνος Μακρομάλλης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΚΕΕ και υπεύθυνος για την υλοποίηση της δράσης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις τεχνολογικές εξελίξεις στις κινητές εφαρμογές (mobile apps) και γενική παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών, στις κλαδικές και λειτουργικές εφαρμογές κινητών συσκευών (smartphone, tablets) και τρόπος αξιοποίησης από τις επιχειρήσεις, στη σχεδίαση καινοτόμων mobile υπηρεσιών και στη στρατηγική χρήση της πληροφορικής στην επιχείρηση.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει διάρκεια 80 ώρες – 16 online ώρες με εισηγητές και 64 μέσω e-learning πλατφόρμας. Τα σεμινάρια παραδίδονται εκτός ωραρίου εργασίας και οι συμμετέχοντες αμείβονται με 5 ευρώ/ώρα μικτά.

Με το πέρας της παρακολούθησης του κύκλου εκπαίδευσης, ακολουθεί γραπτή δοκιμασία για την παραλαβή πιστοποίησης από τον ΣΕΚΕΕ και τη συνολική αμοιβή του προγράμματος.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον α’ κύκλο του προγράμματος έχει οριστεί έως τις 18/02/2022. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης των Αιτήσεων του ΣΕΚΕΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://sekeetraining.gr.

Τεύχος 1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ