Skip to main content
9 February 2022 09:00

Πιστοποίηση της Epsilon Training από τη Microsoft ως «Microsoft Certified Technical Learning Partner»

Ο Όμιλος Epsilon Net εξακολουθεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού μέσω εκπαιδευτικών υπηρεσιών για επαγγελματίες ITs, Developers στην Ελλάδα & στην Κύπρο, και στελέχη επιχειρήσεων και ανακοινώνει την πιστοποίηση της Epsilon Training από τη Microsoft, ως επίσημου φορέα Τεχνικής Εκπαίδευσης «Microsoft Certified Technical Learning Partner». Πρόκειται για Πιστοποιημένα τεχνικά προγράμματα εκπαίδευσης για όλα τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Microsoft, όπως: Azure, SQL Server, SharePoint Server, Windows Server, Exchange Server, Microsoft Security, Visual Studio, Office 365. Όλα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιούνται από πιστοποιημένους εισηγητές Microsoft Certified Trainers (MCTs).
Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα, θα λαμβάνουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft Official Courseware (MOC) και θα αξιοποιούν πρακτικά τα Online Labs του Microsoft Official Courseware. Για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα χορηγείται Πιστοποιητικό παρακολούθησης, (Microsoft Partner Network Student Certificate), ενώ μετά την ολοκλήρωση του σχετικού κύκλου των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω εξεταστικής διαδικασίας, την αντίστοιχη επαγγελματική πιστοποίηση της Microsoft. Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα μπορούν να υλοποιηθούν δια ζώσης, μέσω των δύο εκπαιδευτικών κέντρων που διαθέτει ο Όμιλος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και online, μέσω πιστοποιημένης πλατφόρμας εκπαίδευσης.
Παράλληλος στόχος της Epsilon Training είναι η σταδιακή ανάπτυξη online εκπαιδευτικών προγραμμάτων συνολικά για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τεύχος 7

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ