Skip to main content
24 April 2024 06:49

Νέα υπηρεσία Sigma Locker 24/7

Η Sigma Security ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Sigma Locker 24/7, του πρωτοποριακού συστήματος αυτόματης παραλαβής παραγγελιών. Αυτή η νέα υπηρεσία αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τους πελάτες της, προσφέροντάς τους έναν εύκολο, γρήγορο, βολικό και ασφαλή τρόπο παραλαβής των προϊόντων τους.

Το Sigma Locker 24/7 αποτελεί ένα ασφαλές ντουλάπι που τοποθετείται στα καταστήματά μας, επιτρέποντας στους πελάτες μας να παραλαμβάνουν τις online αγορές τους ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν το κατάστημα είναι κλειστό. Με το Sigma Locker 24/7, οι πελάτες μας απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία ως προς τον χρόνο παραλαβής των παραγγελιών τους, χωρίς τους περιορισμούς του κανονικού ωραρίου λειτουργίας.

Η διαδικασία παραλαβής είναι απλή και γρήγορη, δίχως αναμονή στην ουρά, ενώ η παραγγελία φυλάσσεται με ασφάλεια στο Sigma Locker 24/7 μέχρι την απόλυτη παραλαβή της από τον πελάτη. Με αυτήν την υπηρεσία, η Sigma Security δείχνει για άλλη μία φορά τη δέσμευσή της στην παροχή καινοτόμων και προηγμένων λύσεων για την αύξηση της ευχέρειας και της ασφάλειας των πελατών της.

Το Sigma Locker 24/7 παρέχει:

Ευελιξία: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμα και όταν το κατάστημα είναι κλειστό.

Ευκολία: Η διαδικασία της παραλαβής είναι εύκολη και άμεση, χωρίς αναμονή.

Ασφάλεια: Η παραγγελία σας παραμένει ασφαλής μέχρι να την παραλάβετε.

Μπορείτε να το επιλέξετε μέσω:

Οnline παραγγελίας: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέξτε ως τρόπο παραλαβής το Sigma Locker 24/7.

Τηλεφωνικά ή μέσω e-mail: Ενημερώστε τον υπάλληλο ότι θέλετε να παραλάβετε από το Sigma Locker 24/7 και η εταιρεία θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα τοποθετηθεί στο Sigma Locker 24/7 και θα λάβετε ένα e-mail με το PIN ξεκλειδώματος και τον αριθμό της θυρίδας παραλαβής.

ΤΕΥΧΟΣ 496

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ