Skip to main content
20 May 2024 06:53

Η Xerox επενδύει σε ψηφιακό μετασχηματισμό και κυβερνοασφάλεια

Αναγνωρίζοντας ότι οι οργανισμοί σε παγκόσμια κλίμακα προσανατολίζονται προς υβριδικά μοντέλα εργασίας και διαβλέποντας ότι η ανάγκη για αξιόπιστες ψηφιακές λύσεις και ισχυρά μέτρα ασφαλείας είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η Xerox αξιοποιεί την ισχυρή κληρονομιά στη διαχείριση εγγράφων και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των πελατών της και στην επιχειρησιακή ασφάλεια, στη νέα ψηφιακή εποχή.

Στον πυρήνα του ψηφιακού μετασχηματισμού της Xerox βρίσκεται η δέσμευσή της για την αξιοποίηση υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας, με στόχο την αναβάθμιση των παραδοσιακών ροών εργασίας, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη διευκόλυνση της συνεργασίας στον εργασιακό χώρο. Μέσω καινοτόμων λύσεων στη διαχείριση εγγράφων ενθαρρύνει τους οργανισμούς να μεταβούν από τις παραδοσιακές λύσεις που βασίζονται στο χαρτί, σε ένα μέλλον βασισμένο στην ψηφιακή αποδοτικότητα και τη συνδεσιμότητα. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ενισχύεται περαιτέρω από την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης και του machine learning, επιτρέποντας την έξυπνη αυτοματοποίηση που βελτιστοποιεί τις διαδικασίες και τη λήψη αποφάσεων, με ταχύτητα και ακρίβεια.

Ωστόσο, η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών εκτός από σημαντικές ευκαιρίες φέρει και σημαντικές προκλήσεις, ιδιαίτερα στο επίπεδο της κυβερνοασφάλειας. Και αυτό λόγω του γεγονότος ότι στους σύγχρονους εργασιακούς χώρους αυξάνεται σημαντικά και η εξάρτηση από τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Σε αυτή την κατεύθυνση, η στρατηγική προσέγγιση κυβερνοασφάλειας της Xerox είναι εξίσου ισχυρή με την ατζέντα της για ψηφιακό μετασχηματισμό.

Με την υιοθέτηση ενός Zero Trust σχεδιασμού, που καλύπτει hardware, software, διαδικασίες και περιεχόμενο, καθώς και λύσεις και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, στην ασφάλεια των πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFP) / εκτυπωτών, στην ασφάλεια λογισμικού firmware των MFP / εκτυπωτών και στις διαδικασίες διαχείρισης στόλου, η Xerox εγγυάται την προστασία των επιχειρησιακών δεδομένων και δικτύων.

ΤΕΥΧΟΣ 509

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ