Skip to main content
10 February 2022 08:55

Η Microsoft τεστάρει νέα χαρακτηριστικά των Windows 11

Η Microsoft εργάζεται σε πολλά νέα χαρακτηριστικά των Windows 11, χωρίς να τα έχει ανακοινώσει ακόμα δημόσια. Οι αναφορές σε stickers για desktop wallpapers, η δυνατότητα απόκρυψης της γραμμής εργασιών για tablet και μια ενότητα βιωσιμότητας στις Ρυθμίσεις έχουν ανακαλυφθεί στην πιο πρόσφατη δοκιμαστική έκδοση των Windows 11.
Αν και υπάρχουν widgets στα Windows 11, δεν μπορούν να καρφιτσωθούν στο desktop. Η προσαρμογή stickers σε desktop wallpapers, θα δίνει τη δυνατότητα επιλογής stickers και από τρίτες πλατφόρμες, όπως π.χ. αυτές που χρησιμοποιούμε για ανταλλαγή μηνυμάτων (chat), να μετατραπούν desktop wallpapers, ώστε να είναι επεξεργάσιμα κατευθείαν από την επιφάνεια εργασίας. Τα αυτοκόλλητα αυτά θα μπορούσαν να είναι μια εναλλακτική λύση για το desktop customization.
Επιπλέον, αναμένουμε μια νέα ρύθμιση απόκρυψης της γραμμής εργασιών στα tablet που χρησιμοποιούν Windows 11.
Το τρίτο νέο χαρακτηριστικό αφορά σε μια νέα ενότητα βιωσιμότητας στα Settings των Windοws 11, η οποία φαίνεται ότι θα προσφέρει συστάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ανακυκλωσιμότητα των συσκευών. Η Microsoft φαίνεται να μετονομάζει το Focus Assist σε απλώς Focus, με επιλογές προγραμματισμού της αθόρυβης λειτουργίας μέσω του Outlook.
Αυτές οι δυνατότητες δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στους περισσότερους testers των Windows 11 και η Microsoft δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη την ύπαρξή τους. Η Microsoft δεν σταματά εκεί, καθώς σκοπεύει να δοκιμάσει περισσότερες πειραματικές δυνατότητες των Windοws 11.

Τεύχος 8

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ