Skip to main content
10 February 2022 09:56

Η 1η Διεθνής Εμπορική Έκθεση για PCBs

Η αγορά PCB-PCBA αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια: 2,1% από το 2000 έως το 2019 με προβλεπόμενη ανάπτυξη 4,3% έως το 2024
Για πρώτη φορά στην Ευρώπη υπάρχει μια έκθεση που αφορά τόσο στην πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος, όσο και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτήν, από τον σχεδιασμό και τη συναρμολόγηση, έως και τον ποιοτικό έλεγχο. Η Focus on PCB είναι η πρώτη και μοναδική εμπορική έκθεση που εστιάζει στις πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων – PBCs, και θα λάβει χώρα στις 18 – 19 Μαΐου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Vicenza Expo Centre στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων – PCBs αποτελούν τη βάση κάθε ηλεκτρονικού προϊόντος και δεν μπορούν πλέον να θεωρούνται απλά εξαρτήματα, μιας και η συμπεριφορά τους εξελίσσεται και ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες.
Στην Focus on PCB θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τεχνικούς, Διευθυντές Έρευνας & Ανάπτυξης και αγοραστές από όλες τις βιομηχανίες που εγκαθιστούν πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων, ιδίως από την Ιατρική, την Αεροδιαστημική και τον Στρατό, την Αυτοκινητοβιομηχανία, τη Βιομηχανία Σιδηροδρόμων, το Βιομηχανικό τομέα, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας & τα Περιβαλλοντικά Συστήματα, τις Τηλεπικοινωνίες & τα Δεδομένα Επικοινωνιών, τον Φωτισμό, τις Οικιακές Συσκευές & τους Αυτοματισμούς Κατοικίας, το Air Conditioning & την Ψύξη, τους Αυτόματους Πωλητές, καθώς και τη Βιντεοπαρακολούθηση & τα Συστήματα CCTV.
Χορηγοί είναι οι φορείς ANIE Componenti Elettronici (Εθνική Ένωση Ηλεκτροτεχνικών & Ηλεκτρονικών Εταιρειών) και Assodel (Ένωση Ηλεκτρονικών Περιφερειών) της Ιταλίας.

Τεύχος 6

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ