Skip to main content
1 November 2023 07:44

Εκσυγχρονισμός της Dimand από την ipexpert

Η Dimand εμπιστεύθηκε την ipexpert για να εκσυγχρονίσει τις υπολογιστικές και δικτυακές υποδομές στα κεντρικά της γραφεία. Το έργο συμπεριλάμβανε την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού της κατασκευάστριας εταιρείας Dell για την αναβάθμιση του Data Center και της κατασκευάστριας εταιρείας Cisco για την αναβάθμιση της δικτυακής υποδομής.

Η αναβάθμιση του Data Center υλοποιήθηκε με λύσεις virtualization και replication με Microsoft προϊόντα. Η ipexpert φρόντισε για την ασφάλεια του δικτύου, χρησιμοποιώντας προϊόντα της εταιρείας Fortinet. Τέλος, η υλοποίηση ενσύρματου δικτύου έγινε με προϊόντα Cisco και σε συνδυασμό με το Cisco DNA η ipexpert προσέφερε τη βέλτιστη λύση.

Ο CEO της ipexpert, κος Τρύφωνας Άμερ, αναφέρει σχετικά: «Η Dimand είναι μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη συνεργασία. Για μας στην ipexpert κάθε είδους έργο, μικρό ή μεγάλο, αποτελεί μία νέα πρόκληση και έχει τη λεπτομερή και ιδιαίτερη προσοχή μας».

Τεύχος 383

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ