Skip to main content
27 February 2024 07:44

Διαγωνισμός για τη φύλαξη του ΕΚΤ

Της Ελένης Μιχαηλίδου

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT) ανακοινώνει ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, κάτω των ορίων, με τίτλο: Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης της κτιριακής εγκατάστασης του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ).

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η παροχή υπηρεσιών φύλαξης κτιριακής εγκατάστασης του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ). Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου. Η χρηματοδότηση της σύμβασης θα καλυφθεί από τον τακτικό προϋπολογισμού του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στον ποσό των 105.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Η εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ ανέρχεται στο ποσό των 85.000 ευρώ. Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Τεύχος 457

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ