Skip to main content
6 September 2023 06:59

VIGI NVR1008H: Νέο καταγραφικό από την TP-Link

Η TP-Link παρουσιάζει το VIGI NVR1008H, ένα νέο σύστημα καταγραφής video καμερών ασφαλείας, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την ιδιοκτησία τους από απόσταση. Το σύστημα διαθέτει ευκρίνεια εικόνας 8MP και εξοπλίζεται με 8 κανάλια, καθένα από τα οποία είναι ικανό να υποστηρίζει έως και 4K ανάλυση.

Διαθέτει έξοδο HDMI που παρέχει video υψηλής ποιότητας, τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό περιβάλλον και είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες, όπως ανίχνευση κίνησης και ειδοποιήσεις μέσω e-mail, για να διασφαλίζεται ότι οι χρήστες είναι πάντα ενήμεροι για οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα στην ιδιοκτησία τους.

Είναι συμβατό με μια μεγάλη γκάμα συσκευών και μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως από smartphone και tablet μέσω αποκλειστικής εφαρμογής ή από υπολογιστή μέσω web browser. Το σύστημα είναι εύκολο στην εγκατάσταση και παρέχει μια οικονομικά αποδοτική λύση για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την περιουσία τους.

Το TP-Link VIGI NVR1008H υποστηρίζει το πρωτόκολλο ONVIF, που εξασφαλίζει άριστη συμβατότητα με IP κάμερες VIGI και άλλες μάρκες, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός ισχυρού και ποικιλόμορφου δικτύου χωρίς εμπόδια.

Διαθέτοντας 8 PoE+ θύρες 10/100 Mbps, που καθεμιά υποστηρίζει έως και 30W, είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιεί ένα μόνο καλώδιο Ethernet τόσο για μετάδοση δεδομένων όσο και για μετάδοση ισχύος, προσφέροντας ευέλικτη εγκατάσταση, ώστε να ταιριάζει σε διάφορα σενάρια επιτήρησης για μικρές επιχειρήσεις, όπως παντοπωλεία, αποθήκες, εστιατόρια και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Υποστηρίζει H.265+, ώστε οι κάμερες να μεταδίδουν συμπιεσμένο κρυστάλλινο video για εξοικονόμηση χώρου στον δίσκο, μείωση του φορτίου δικτύου και μείωση του κόστους παρακολούθησης, χωρίς τη χρήση επιπλέον εύρους ζώνης και χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα της εικόνας.

Διαθέτει συνεχή καταγραφή 24/7 και αποθηκεύει έως και 10TB πλάνων από συνδεδεμένες κάμερες, ώστε να προστατεύει τα δεδομένα για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Διαθέτει ήχο δύο κατευθύνσεων με υποστήριξη φωνητικής ενδοεπικοινωνίας, επιτρέποντας την πραγματοποίηση αμφίδρομων συνομιλιών κατά την παρακολούθηση της ροής από οπουδήποτε.

Τεύχος 343

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ