Skip to main content
6 November 2023 07:50

Revival Consulting Services: Αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

Την αύξηση εσόδων, τη λειτουργική κερδοφορία και κερδοφορία μετά φόρων ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Revival Consulting Services SΑ, κος Γεώργιος Αντύπας για το 9μηνο του 2023, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδα διαμορφώθηκαν σε 3,22 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 25% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, χωρίς να ενσωματώσουν τα λοιπά έσοδα που δεν άπτονται στη δραστηριότητα της επιχείρησης.

Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της επιχείρησης για το 9μηνο του 2023, ανήλθαν σε 550 χιλ. ευρώ έναντι 450 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2022, ποσοστό αύξησης που αγγίζει το 22%. Η ανάπτυξη προήλθε από τους βασικούς κλάδους οικονομικών – χρηματοοικονομικών και μηχανογράφησης, ενώ ενισχύθηκε κυρίως από τμήμα επιδοτήσεων και μισθοδοσίας.

Η εκτίμηση για το σύνολο του 2023 αναφέρει πως ο κύκλος εργασιών θα ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) θα κυμανθεί στα επίπεδα των 600 χιλ. ευρώ.

Τα επόμενα βήματα της Revival Consulting Services είναι στην ίδια λογική που συνοδεύουν την 20ετή πορεία της: Πρώτον, ένας νέος κύκλος εξαγορών και συγχωνεύσεων με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική διείσδυση της εταιρείας σε περιφέρειες της χώρας και των Βαλκανίων. Δεύτερον, ένας νέος κύκλος απορρόφησης έμπειρων στελεχών σε κάθε επιχειρησιακό τομέα της εταιρείας. Τρίτον, η ανάπτυξη και κυκλοφορία μίας νέας σειράς υπηρεσιών και εργαλείων, που είναι διαθέσιμα για το πελατολόγιό της.

Τεύχος 386

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ