Skip to main content
7 December 2023 07:44

Platinum χορηγός στο Digital Economy Forum η Fortinet

H Fortinet στηρίζει ως platinum χορηγός το Digital Economy Forum 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental. Στο πλαίσιο αυτό, θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα που κατακλύζει τις διεθνείς εξελίξεις, τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και τη συμβολή στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνία. Η συνάντηση αυτή αποσκοπεί στην ανάπτυξη και τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου.

Την κεντρική ομιλία στο επίσημο δείπνο θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κος Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, κο Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κος Στέφανος Κασσελάκης. Μαζί τους θα βρίσκονται και πρόσθετοι ομιλητές, εκπρόσωποι από ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Την ημέρα εκείνη ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της Fortinet θα συζητήσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη «νέα εποχή» στον χώρο της κυβερνοασφάλειας.

Ο κος Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Fortinet σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία θα συμμετέχει ως ομιλητής με θέμα τις προοπτικές και τις προκλήσεις του AI, ενώ ο κος Ευάγγελος Παλάντζας, Διευθυντής Πωλήσεων Δημοσίου Τομέα της Fortinet στην Ελλάδα, θα μιλήσει για την προστασία των δεδομένων και των υποδομών.

Το φόρουμ ψηφιακής οικονομίας 2023 θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, τόσο με φυσική παρουσία όσο και μέσω ζωντανής ροής.

Τεύχος 409

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ