Skip to main content
11 May 2023 06:43

H Revelstoke συνεργάζεται με την Check Point

Η Revelstoke Security, ανακοίνωσε την έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με την Check Point Software Technologies, έναν εκ των κορυφαίων παρόχων λύσεων κυβερνοασφάλειας στον κόσμο.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα επίπεδα ασφαλείας και των δύο και να ενδυναμώσει το κέντρο επιχειρήσεων ασφαλείας των πελατών τους, ώστε να λειτουργεί με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η συνεργασία αναμένεται να παράξει υψηλού επιπέδου λύσεις Point απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις κυβερνοασφάλειας, επιτρέποντας στους τρέχοντες χρήστες της Check Point να μειώσουν μαζικά το χάσμα μεταξύ εντοπισμού της απειλής και αποκατάστασης του συστήματός τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Check Point επειδή είναι ένας από τους πλέον καινοτόμους παρόχους λύσεων στον κυβερνοχώρο σήμερα», δήλωσε ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Revelstoke, Bob Kruse.

Η συνεργασία της Revelstoke με την Check Point έρχεται μετά από πρόσφατα επιτεύγματα της πρώτης, όπως η ανακοίνωση της χρηματοδότησης της Series B, η ανακοίνωση τής αξιοποίησης λύσεων τεχνητής νοημοσύνης και οι πολλές συνάψεις συνεργασιών με εταιρικούς πελάτες. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας της Check Point στο portfolio της Revelstoke συνιστά απλώς μία από τις περισσότερες από 100 ενσωματώσεις που έχει προγραμματίσει η Revelstoke για το 2023. Η ταχύτητα και η ευκολία των ενσωματώσεων οφείλεται στο Unified Data Layer (UDL) της Revelstoke, το οποίο επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης, αφαιρώντας την ανάγκη δημιουργίας μοντέλου νέων δεδομένων για κάθε ενοποίηση.

Τεύχος 282

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ