Skip to main content
8 September 2023 06:45

Great Place to Work η Adacom

Μία νέα πιστοποίηση έλαβε η Adacom αναφορικά με το φιλόξενο περιβάλλον εργασίας που παρέχει στους υπαλλήλους της. Η εταιρεία βραβεύθηκε ως Great Place to Work και πιστοποιήθηκε ως ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Ο οργανισμός Great Place to Work ανέφερε σχετικά με τη διάκριση της Adacom: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που θέτουν τους ανθρώπους πρώτα, επενδύουν στην ανθρώπινη επαφή και τις σχέσεις και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ των εργαζομένων τους».

Από την πλευρά της, η Adacom ανέφερε: «Αυτό το επίτευγμα αποτελεί φόρο τιμή στους καταπληκτικούς μας teams’s hard work, cooperation και positive work culture. Στην Adacom, οι βασικές μας αξίες επικεντρώνονται γύρω από τη σημασία των ανθρώπων. Πιστεύουμε ότι ένα υποστηρικτικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον είναι απαραίτητο για την επίτευξη καινοτομίας και επιτυχίας. Η αναγνώριση αυτή ενισχύει τη δέσμευσή μας να προωθήσουμε μια εξαιρετική εργασιακή εμπειρία για όλους τους εργαζομένους μας».

Τεύχος 345

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ