Skip to main content
16 November 2023 07:44

Epsilon HR: Η βραβευμένη συνεργασία με την Groupama

H συνεργασία μεταξύ Epsilon HR και Groupama Ασφαλιστική, διακρίθηκε με Gold Award, στα φετινά ΒΙΤΕ Awards.

Το βραβευμένο έργο περιελάμβανε την επιλογή από πλευράς Groupama, της λύσης ScanHRMS για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της, την αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών, αλλά και για την εφαρμογή που αφορά την υποχρέωση συμμόρφωσης με τον νόμο της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, ένα απαιτητικό εγχείρημα με επίδραση στο σύνολο των εργαζομένων της εταιρίας.

H εταιρία, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού και βελτιστοποίησης διαδικασιών, θέλοντας να διασφαλίσει βέλτιστες συνθήκες εργασίες και παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους εργαζομένους της, να εστιάσει στην εξυπηρέτηση, την καινοτομία, αλλά και την πλήρη συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο, απαιτούσε την υιοθέτηση ενός ενιαίου και εξειδικευμένου πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης ανθρώπινων πόρων.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η λύση της Epsilon HR παρείχε τις παρακάτω δυνατότητες:

Modules Μισθοδοσία & Προϋπολογισμός In house: Μισθοδοσία αξιόπιστη, ευέλικτη, με άμεση προσαρμογή σε κάθε απαίτηση και στις τροποποιήσεις των προϋποθέσεων που θέτει η εργατική νομοθεσία. Κατάρτιση, παρακολούθηση και σενάρια προβλέψεων του ετήσιου budget.

Module Κοστολόγησης: Σύνδεση με το ERP/SAP σύστημα της εταιρείας και μεταφορά των στοιχείων κοστολόγησης.

Module HR: Πλήρης ψηφιακός φάκελος εργαζομένου, που παρέχει ολοκληρωμένη και επικαιροποιημένη εικόνα, με όλα τα στοιχεία, κάθε εργαζόμενου.

Μodule Self Service:  Εξατομικευμένη πρόσβαση στον «προσωπικό φάκελο» του εργαζόμενου με πλήρη εικόνα των προσωπικών και επαγγελματικών του δεδομένων, για ενημέρωση, τροποποίηση συγκεκριμένων προσωπικών του στοιχείων, καθώς και πρόσβαση σε HR εργαλεία.

Τεύχος 394

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ