Skip to main content
29 November 2022 07:58

14,3 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ στην OneDealer International

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) υπέγραψε δανειακή διευκόλυνση επιχειρηματικού χρέους ύψους 14,3 εκατ. ευρώ με την OneDealer International. Η χρηματοδότηση υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ), τον βασικό πυλώνα του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη.

Η εν λόγω νέα επένδυση, η πρώτη της ΕΤΕπ στην εταιρεία, θα επικεντρωθεί στη χρηματοδότηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης λογισμικού της OneDealer στην Ελλάδα και θα βοηθήσει την εταιρεία να αναπτύξει περαιτέρω τις λύσεις διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), ώστε να εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους πώλησης και μεταγοραστικής εξυπηρέτησης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Η χρηματοδότηση από την ΕΤΕπ θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στην OneDealer International να επισπεύσει τις δαπάνες Ε&Α, σε μια περίοδο κατά την οποία η εταιρεία γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη μετά τα εμπόδια που συναντούσαν οι πωλήσεις της λόγω της πανδημίας.

Την τελευταία δεκαετία η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων έχει χορηγήσει πάνω από 8 δισ. ευρώ για επιχειρηματικές επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Ελλάδα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ