Skip to main content
23 May 2024 06:42

Οικονομικά αποτελέσματα Α’ τριμήνου της IWG

Η IWG ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το Α’ τρίμηνο 2024 που έκλεισε στις 31 Μαρτίου 2024. Πέρυσι, η IWG σημείωσε τα υψηλότερα έσοδα που είχε ποτέ στην 35ετή πορεία της, πετυχαίνοντας ταχεία ανάπτυξη του δικτύου της και προσθέτοντας 867 νέες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια του 2023. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, ενώ διατηρώντας τον έλεγχο στα λειτουργικά της κόστη διατηρεί ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης το 2024. Κύρια σημεία αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου είναι:

• Η τριμηνιαία αύξηση εσόδων κατά 2% ετησίως σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες.

• Διαχειριζόμενοι χώροι και χώροι Franchise: Ανάπτυξη νέων κέντρων με την ολοκλήρωση νέων συνεργασιών και εγκαίνια νέων γραφείων.

• Ιδιόκτητοι χώροι και μισθωμένοι: Σημαντική αύξηση του περιθωρίου κέρδους.

• Το καθαρό χρέος παραμένει σταθερό λόγω του αντίκτυπου μιας εφάπαξ αλλαγής του συστήματος, όπως ανακοινώθηκε στα αποτελέσματα του έτους στις 5 Μαρτίου 2024, με τη μείωση του καθαρού χρέους να αναμένεται να συνεχιστεί κατά το 2024.

• Καμία αλλαγή στις οικονομικές προοπτικές από την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων για τη χρήση του 2023 στις 5 Μαρτίου 2024.

Ο κος Mark Dixon, CEO και Ιδρυτής της IWG, σχολίασε αναφορικά με τα αποτελέσματα: «Το πρώτο τρίμηνο του 2024 σημείωσε καλή αύξηση εσόδων από έτος σε έτος, δείχνοντας ότι η υβριδική εργασία έχει εδραιωθεί και συνεχίζει να κερδίζει έδαφος. Συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο σχέδιό μας για ανάπτυξη μέσω του capital light μοντέλου, με την υπογραφή νέων συμφωνιών και κυρίως με το άνοιγμα νέων ευέλικτων χώρων εργασίας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στρατηγική μας για να αυξήσουμε την κάλυψη του δικτύου μας, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπέροχη ημέρα στη δουλειά».

ΤΕΥΧΟΣ 512

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ