Skip to main content
30 September 2022 06:44

Εκδήλωση εορτασμού για τα 45 χρόνια Sigma Security

Του Χρίστου Κρανάκη

Με επιτυχία στέφθηκε ο εορτασμός των 45 χρόνων συνεχούς παρουσίας της Sigma Security στην ελληνική αγορά.

Η μαζική εκδήλωση έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεων της Sigma στον Άγιο Δημήτριο και αποτέλεσε την αποκορύφωση των επετειακών εορτασμών. Στον χώρο παρευρέθηκε πλήθος πολύχρονων, αλλά και νεότερων συνεργατών της εταιρείας, που ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλες εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της εταιρείας για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ηλεκτρονικής ασφάλειας, αλλά και τα μελλοντικά τους πλάνα.

Το dj set και το «φορτηγάκι» που πρόσφερε φαγητά και ποτά, δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με urban χαρακτήρα. Το ευδιάθετο κλίμα που κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια είναι ενδεικτικό της μεγάλης προσφοράς της Sigma Security στον χώρο και των στενών σχέσεων που έχει συνάψει με τους συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά, ο κύκλος των εορτασμών δεν έχει κλείσει ακόμα, με την εβδομάδα επετειακών προσφορών να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, μέσα από προσφορές σε όλα τα παραγόμενα προϊόντα Sigma Security (πλην kits) με έκπτωση -10%.

Το Security Report και το Techmail κάλυψαν την εκδήλωση και είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν με όλο το εταιρικό προσωπικό της Sigma Security και ιδιαίτερα με τον Χρήστο Φείδα, ιδρυτή της εταιρείας και τους Αλέξανδρο και Βασίλη Φείδα, πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα.

Τεύχος 141

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ