Skip to main content
28 November 2022 07:50

Συνεργασία Vodafone και WWF

Η Vodafone και το WWF ανακοινώνουν μια σημαντική παγκόσμια συνεργασία με τίτλο Ένα εκατομμύριο τηλεφωνικές συσκευές για τον πλανήτη, που θα βοηθήσει στην επιτάχυνση και τη βελτίωση της στρατηγικής κυκλικής οικονομίας της Vodafone, αυξάνοντας τον αριθμό των ανταλλασσόμενων, ανακατασκευασμένων και ανακυκλωμένων συσκευών.

Πιο συγκεκριμένα:

• Η Vodafone θα προσφέρει προσφορές συναλλαγών σε ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες θα παρέχονται μέσω μιας νέας ψηφιακής πλατφόρμας που θα διευκολύνει τους πελάτες να δεχθούν επιλογές ανταλλαγής για τα υπάρχοντα τηλέφωνά τους.

• Μέσω συσκευών που λαμβάνονται από δράσεις ανταλλαγής και άλλων συνεργασιών που εστιάζουν σε συσκευές, η Vodafone αναμένει να αυξήσει τον συνολικό αριθμό ανακατασκευασμένων smartphone υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής που μπορεί να προσφέρει στους λιανικούς πελάτες.

• Για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των υπαρχουσών συσκευών, η Vodafone ξεκινά τη διάθεση μιας ολοκληρωμένης και εύχρηστης σειράς υπηρεσιών για πελάτες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης, της υποστήριξης και των επισκευών.

•Τυχόν πλεονάζουσες συσκευές που παραλαμβάνει η Vodafone, θα συνεχίσουν να ανακυκλώνονται υπεύθυνα ή να επαναχρησιμοποιούνται για κοινωνικούς ή φιλανθρωπικούς σκοπούς, όποτε αυτό είναι δυνατόν.

Τεύχος 181

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ