Skip to main content
24 May 2023 06:43

Στις 8 Ιουνίου το Cyber Leaders Summit Greece

Την Πέμπτη 08 Ιουνίου λαμβάνει χώρα στο Gazarte το Check Point Cyber Leaders Summit Greece, το ειδικό event για την κυβερνοασφάλεια που διοργανώνει η Check Point.

To event θα πλαισιωθεί από μια σειρά ειδικών εμπειρογνωμόνων πάνω στα σύγχρονα ζητήματα της κυβερνοασφάλειας, οι ομιλίες των οποίων θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τις πιο δύσκολες προκλήσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, να εξερευνήσετε τις πιο πρόσφατες βέλτιστες πρακτικές και να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη εκδήλωση της εταιρείας: «Κανείς δεν πρέπει να χάσει την κορυφαία εκδήλωση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στην Ελλάδα, στην οποία συγκεντρώνονται ειδικοί του κλάδου για να σας ενημερώσουν για τις τελευταίες τάσεις, καινοτομίες, βέλτιστες πρακτικές και περιπτώσεις πελατών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο». «Αξίζετε την καλύτερη ασφάλεια για να είστε πραγματικά ασφαλείς. Αυτή η εκδήλωση είναι η ευκαιρία σας να μάθετε για τις πρωτοποριακές εξελίξεις του κλάδου και πώς να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας για τα επόμενα χρόνια – από το πιο αξιόπιστο όνομα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για πάνω από 30 χρόνια», καταλήγει η πρόσκληση.

Οι ομιλητές/-τριες και οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου έχουν ως εξής:

• Peter Sandkujil, VP Sales Engineering, EMEA Check Point Evengelist, Product Innovation Roadmap for 2023.

• Oded Vanunu, Head Of Products Vulnerability Research, Products Check Point, The Upside Down – The Roles and Responsibilities of Cybercrime Syndicates.

• Leon Owen, Sales Specialist, MDR/IR, MDR, Check Point, Revolutionizing the SOC management game with prevention-first security.

• Michalis Bozos, Country Manager Greece, Romania & Bulgaria, Check Point, The CISO’s point of view – What keeps me up at night?

Customer Testimonials.

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 291

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ