Skip to main content
13 December 2023 07:49

Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε πανεπιστήμιο

Της Ελένης Μιχαηλίδου

Η Κοινωνία της Πληροφορίας διακηρύσσει ηλεκτρονικό, ανοικτό, κάτω των ορίων διαγωνισμό σε τμήματα (Lots) με τίτλο: Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, περιφερειακών μονάδων και βοηθητικών συσκευών για τις ανάγκες του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, περιφερειακών μονάδων και βοηθητικών συσκευών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Στόχος του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός των θέσεων εργασίας του διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος, καθώς και των οργανικών μονάδων και αυτοτελών γραφείων αυτού, όπως και η δυνατότητα άμεσης αποτελεσματικότητας στη διαχείριση της υποδομής και την παρεχόμενη τεχνική υποστήριξη. Επίσης, με την εγκατάσταση νέου τεχνολογικού εξοπλισμού θα επιτευχθεί η αναβάθμιση, καθώς και ο εκσυγχρονισμός των υφιστάμενων αιθουσών τηλεδιάσκεψης του Ιδρύματος και των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως αυτής της υποστήριξης του υβριδικού μοντέλου συσκέψεων στο Ίδρυμα.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 126.958,90 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (εκτιμώμενη αξία με ΦΠΑ: 157.429,04 ευρώ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.του συστήματος.

Τεύχος 413

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ