Skip to main content
1 September 2022 06:55

Νέα LG QNED826 με ακόμα πιο πλούσια χρώματα

Η νέα LG QNED826 είναι διαθέτει την τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους της LG, HDR10 Pro, που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και ενισχύει το κανονικό περιεχόμενο HDR για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και ευκρίνεια σε κάθε εικόνα. Παράλληλα, με τη λειτουργία FILMAKER MODE™ διατηρούνται τα αρχικά χρώματα, οι ρυθμίσεις και οι ρυθμοί καρέ.

Με τη συνδυασμένη δύναμη των τεχνολογιών Quantum Dot και NanoCell, η LG TV δείχνει τα καθαρά χρώματα ακόμα πιο πλούσια, ενώ ο επεξεργαστής α7 Gen5 ΑΙ χρησιμοποιεί αλγόριθμους deep-learning κάνοντας την εμπειρία θέασης ακόμα πιο μοναδική. Επίσης, οι αλγόριθμοι deep-learning που χρησιμοποιούνται από σημεία δεδομένων ήχου, βοηθούν τον επεξεργαστή να αναγνωρίζει φωνές, εφέ ήχου και συχνότητες ήχου, επιτρέποντάς του να βελτιστοποιεί τον ήχο με βάση τον τύπο περιεχομένου που παρακολουθείτε.

Το αναβαθμισμένο AI 8K Upscaling και το AI Tone Mapping βελτιώνουν την αντίθεση και την ανάλυση για βέλτιστη λεπτομέρεια, ενώ τα Fore/Background Effect Enhancement και Dynamic Vivid μεγιστοποιούν το βάθος πεδίου και την αναπαράσταση χρωμάτων για εξαιρετικά ρεαλιστική εικόνα.

Το Game Optimizer διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις για τα παιχνίδια σε ένα εύχρηστο μενού, ενώ το νέο Gaming Dashboard παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις τρέχουσες ρυθμίσεις. Η συνεργασία με την HGiG προσφέρει τα τελευταία παιχνίδια HDR με απόλυτο ρεαλισμό και βάζει τους χρήστες εντός της δράσης του παιχνιδιού.

Η LG QNED826 διατίθεται σε τρεις διαστάσεις 50, 55 & 65.

Τεύχος 120

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ