Skip to main content
23 April 2024 06:48

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Συνέδριο ΕΛΙΠΥΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Συνέδριο ΕΛΙΠΥΚΑ με θέμα την αιχμή της τεχνολογίας στην πυροπροστασία των κατασκευών, που διοργάνωσε το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. στις 5 & 6 Απριλίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Πάνω από 450 σύνεδροι έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο, το οποίο και αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία μιας State of the Art ενημέρωσης του τεχνικού κόσμου για το νέο τεχνολογικό, επιστημονικό και επιχειρησιακό περιβάλλον, που δημιουργεί το διευρυμένο κανονιστικό πλαίσιο πυροπροστασίας.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας, Θράκης και Πατρών και με την υποστήριξη 49 χορηγών, η διοργάνωση φιλοξένησε 33 διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού (Αγγλία, Αυστρία, Ιταλία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Σιγκαπούρη).

Οι υψηλού κύρους και προστιθέμενης αξίας ομιλίες κάλυψαν όλα τα πεδία της έρευνας και των εφαρμογών της πυροπροστασίας των κατασκευών και έδωσαν την ευκαιρία διατύπωσης και καταγραφής πλέον των 450 ερωτήσεων των συνέδρων, οι οποίες θα απαντηθούν σταδιακά από τους αντίστοιχους ομιλητές, με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και μέσω της ιστοσελίδας του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.

Οι εντυπώσεις που άφησε στους παρευρισκόμενους η έκβαση του συνεδρίου ήταν παραπάνω από θετικές, ενώ όλοι εξήραν την προσπάθεια του ινστιτούτου να φέρει σε επαφή και δικτύωση τα σχετικά με την πυροπροστασία των κατασκευών ενδιαφερόμενα μέρη.

ΤΕΥΧΟΣ 495

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ