Skip to main content
22 June 2023 06:49

Κορυφαίες διακρίσεις στα Cloud Computing Awards 2023 για την Office Line

Η Office Line Α.Ε. απέσπασε έξι διακρίσεις στα Cloud Computing Awards 2023 την Πέμπτη, 15 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, η Office Line κατέκτησε τρία Gold, ένα Silver και δύο Bronze βραβεία, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αποτελεσματικότητά της να διασφαλίζει ένα επιτυχημένο Customer Journey των επιχειρήσεων στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, ανεξαρτήτως κλάδου και πάντα στο πλαίσιο μιας customer first φιλοσοφίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις βραβεύσεις αφορούσαν την ολοκλήρωση έργων digital transformation στην Dixons South East Europe – Κωτσόβολος, στις κατηγορίες Retail, Data Center καιKubernetes, οι οποίες στην πράξη επιβεβαίωσαν την προστιθέμενη αξία που προσλαμβάνει ένας μεγάλος οργανισμός από τις σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η Office Line.

Η ολοκλήρωση ενός ακόμη επιτυχημένου έργου ψηφιακού μετασχηματισμού, αυτή τη φορά με τη Groupama Ασφαλιστική, έδωσε στην Office Line το δεύτερο Gold βραβείο, στην κατηγορία Insurance. Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση του project Access & Incident Management, o ασφαλιστικός οργανισμός εκμεταλλευόμενος τις τεχνολογίες της Power Platform και την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας Power Platform & Process Modernization της Office Line, είναι πλέον σε θέση να προσφέρει μια διαφανή, αλλά και ευχάριστη εμπειρία στους τελικούς χρήστες, και ταυτόχρονα να είναι σε συμμόρφωση με κανονιστικές απαιτήσεις που αφορούν στην ασφάλεια πληροφοριών.

Το τρίτο Gold βραβείο απονεμήθηκε στην Office Line, για την ολοκλήρωση έργου Data Privacy & Protection Governance στον ΟΠΑΠ. Ο μεγαλύτερος οργανισμός τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα ανέθεσε στην Office Line τη δημιουργία μιας ασφαλούς λύσης για τη διαχείριση και διακυβέρνηση των δεδομένων του.

Τέλος, το έργο – πρόκληση που υλοποίησε η ΕΛΤΡΑΚ, στο τομέα του Security, έδωσε στην Office Line μια ακόμη Bronze διάκριση. Το project υλοποιήθηκε με τη χρήση των υπηρεσιών Microsoft 365 και αφορούσε στην ανάγκη πιο αποτελεσματικής και αποδοτικής διαχείρισης της ασφαλούς πρόσβασης από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής σε εταιρικούς πόρους, συστήματα και εφαρμογές, καθώς και στην ενίσχυση της προστασίας των πληροφοριών, σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

Τεύχος 311

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ