Skip to main content
29 August 2022 06:49

Η Vodafone κύριος συνεργάτης του COP27

Η Vodafone ανακοινώθηκε ως ο πρώτος κύριος συνεργάτης του Συνεδρίου COP27 UN Climate Change Conference, που θα φιλοξενηθεί από την κυβέρνηση της Αιγύπτου στο Sharm-el-Sheikh τον Νοέμβριο του 2022.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα εργαστεί μαζί με την αιγυπτιακή κυβέρνηση για την παροχή προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και συνδεσιμότητας στο Συνέδριο COP27 και τους επισκέπτες του. Επιπλέον, θα αναδείξει τρόπους με τους οποίους η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στην πιο αποδοτική διαχείριση της ενέργειας, στο χτίσιμο μιας πιο κυκλικής οικονομίας και στην ενίσχυση της επισιτιστικής ασφάλειας.

Στο COP27, η Vodafone θα παρουσιάσει πώς κομβικές ψηφιακές τεχνολογίες και υπηρεσίες, όπως το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), μπορούν να αποτελέσουν εργαλεία στα χέρια των κοινωνιών, προκειμένου να εξοικονομούν ενέργεια, να διατηρούν καθαρότερες πόλεις και να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα κρίσιμων τομέων της οικονομίας, όπως η γεωργία και οι μεταφορές.

Τεύχος 117

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ