Skip to main content
14 February 2022 08:59

Η SysteCom, Premier Integrator της Cisco

Η SysteCom, εταιρεία παροχής λύσεων ασφαλείας και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε εταιρικούς πελάτες, ανανεώνει τη συνεργασία της με την Cisco ως Premier Integrator.
H Cisco, ο κατασκευαστής συστημάτων επικοινωνιών, παρέχει λύσεις hardware και software που καλύπτουν άριστα τις ανάγκες εταιρειών και οργανισμών κάθε μεγέθους και από κάθε τομέα της οικονομίας. Ο ρόλος της SysteCom μέσα από αυτή τη συνεργασία, είναι να συνθέτει και να προτείνει στην Cisco την πιο κατάλληλη και οικονομική λύση για τους τελικούς πελάτες, εστιάζοντας πάντα στην ασφάλεια των ψηφιακών συστημάτων.
Η ομάδα της SysteCom απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη της αγοράς που διαθέτουν τις σχετικές πιστοποιήσεις και προσεγγίζουν με επαγγελματισμό και πελατοκεντρική φιλοσοφία όλα τα επίπεδα της συνεργασίας με τους τελικούς πελάτες από την σύνθεση της λύσης και την υλοποίηση μέχρι και την τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωσή της.
Η SysteCom δημιουργήθηκε το 2013 από μια ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής με όραμα μέσω ενός μικρού και ευέλικτου σχήματος να φέρουν στην ελληνική αγορά πληροφορικής μια φρέσκια προσέγγιση στον τρόπο που χειρίζονται τις ανάγκες των πελατών τους.

Τεύχος 8

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ