Skip to main content
9 February 2022 10:45

Η ROM Digital Ltd επιλέγει τη σουίτα της VORTEX

Η ROM Digital Ltd, με μακρά ιστορία στον κλάδο της Πληροφορικής στην Ελλάδα, επέλεξε την Vortex Software και τη σουίτα λογισμικού VORTEX για την υποστήριξη και την ανάπτυξη όλων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της.

Πιο συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν τα εξής modules:

  • VORTEX FSM (FIELD SERVICE MANAGEMENT)
  • VORTEX CRM (CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT)
  • VORTEX CM (ERP)
  • VORTEX PM (PROJECT MANAGEMENT)
  • VORTEX HT (HELPDESK TICKETING)

Στόχος της ROM Digital Ltd ήταν η αναβάθμιση της υπάρχουσας μηχανογραφικής υποδομής, αλλά και η οργάνωση και παρακολούθηση σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται. Με το Vortex κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συντονίζει αποτελεσματικά τις εργασίες του τεχνικού της τμήματος και εξίσου αποτελεσματικά τις ενέργειες πωλήσεων και Marketing, τις προσφορές και επικοινωνίες με υποψήφιους και υπάρχοντες πελάτες, καθώς και τις διαδικασίες της εμπορικής καθημερινότητας της εταιρείας. Τέλος, η πλατφόρμα Vortex έχει διασυνδεθεί με τη λογιστική εφαρμογή Pylon της Epsilon με σκοπό την αυτοματοποίηση της λογιστικής παρακολούθησης.

Η ROM Digital Ltd είναι μια από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου της Πληροφορικής στην Ελλάδα, με σχεδόν 40 έτη εμπειρία και δυναμική παρουσία στον χώρο. Παρέχει λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα της κάθε επιχείρησης, με ταχύτητα, αξιοπιστία και στόχο να ικανοποιήσουν την κάθε της ανάγκη.

Τεύχος 5

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ