Skip to main content
23 November 2022 07:51

Η Revival Consulting Services στην XENIA 2022

Η Revival Consulting Services δεν θα μπορούσε να λείψει από μια έκθεση αφιερωμένη στον ξενοδοχειακό και ευρύτερα τουριστικό τομέα, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά ψηφιακού μετασχηματισμού.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, αντιπροσωπεία της θα παρευρεθεί στην έκθεση XENIA 2022, προκειμένου να προβάλλει τις software και ευρύτερα IT λύσεις της στις ελληνικές επιχειρήσεις και ειδικά όσες εξειδικεύονται στον κλάδο του τουρισμού.

Σε μια έκθεση που παραδοσιακά αποτελεί κορυφαία εμπορική συνάντηση για όλους τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, η Revival Consulting Services θα επιδιώξει να ξεδιπλώσει το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που παρέχει, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για όλες τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει, εκσυγχρονίζοντας και διευκολύνοντας τη λειτουργία των επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου.

Η Revival Consulting Services καλεί τους επισκέπτες να παρευρεθούν στην έκθεση XENIA 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Νοεμβρίου 2022 στο Metropolitan Expo και να σταθούν στο περίπτερο της εταιρείας A26/B25, Hall 2 για να ανταλλάξουν γνώμες και εμπειρία με το εξειδικευμένο της προσωπικό.

Τεύχος 178

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ