Skip to main content
7 December 2022 07:44

Η MTI αναβαθμίζει τον τομέα της Υγείας

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. έκρινε ότι η οικονομική προσφορά της υποψήφιας εταιρείας «MTI ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε.» είναι τυπικά αποδεκτή και εντός προϋπολογισμού του έργου τού ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την Προμήθεια αποθηκευτικού εξοπλισμού για την επέκταση του κέντρου δεδομένων και υπηρεσιών για την Υγεία στο πλαίσιο της Παροχής προηγμένων δικτυακών υπολογιστικών υπηρεσιών σε νοσοκομειακές μονάδες σε περιβάλλον υπολογιστικού νέφους με στόχο την υποστήριξη του κλινικού έργου, την ενίσχυση της ερευνητικής τους δραστηριότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα υγείας με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5041841. Επιπλέον, ο διαγωνισμός περιλαμβάνει συνοδευτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, μελέτης εφαρμογής, εγκατάστασης, παραμετροποίησης και πολυετούς (5ετής) συντήρησης.

Η προθεσμία παραλαβής προσφορών στον εν λόγω διαγωνισμό έληξε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022. Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του διαγωνισμού εισηγήθηκε προς το ΔΣ της ΕΔΥΤΕ Α.Ε., την ανακήρυξη της εταιρείας MTI ως Προσωρινής Αναδόχου με τίμημα ύψους 1.171.676 ευρώ, για την ανάθεση του έργου, παρόλο που ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανερχόταν στο ποσό των 1.172.668 ευρώ. Φορέας χρηματοδότησης είναι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε 5 μήνες από την υπογραφή της. Η διάρκεια της εγγύησης καλής λειτουργίας εξοπλισμού και λογισμικού ορίζεται σε 5 έτη από την οριστική παραλαβή του έργου.

Τεύχος 188

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ