Skip to main content
20 July 2023 06:46

Η LG εξοπλίζει το πολυτελές Once In Mykonos

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το ξενοδοχείο 5 αστέρων Once In Mykonos, με σκοπό την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών του. Το θέρετρο επέλεξε τις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG προηγμένης τεχνολογίας – που υποστηρίζουν τηνInfotainment πλατφόρμα Pro:Centric για να επαναπροσδιορίσει την ψυχαγωγία στο δωμάτιο και να προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη διαμονή.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό των δωματίων του Once In Mykonos Luxury Resort, διαθέτοντας συνολικά 70 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG US662H, 50 και 43 ιντσών. Το ξενοδοχείο εξοπλίστηκε, επίσης, με LG Pro:Centric Server PCS500R, ο οποίος ξεχωρίζει για την ευκολία εγκατάστασης και διαχείρισης, καθώς και για την απλή και γρήγορη διαχείριση του περιεχομένου των τηλεοράσεων σε όλο το δίκτυο των δωματίων. Οι συγκεκριμένες LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων μεγάλο εύρος επιλογών, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών με δυνατότητα in-room digital concierge υπηρεσιών. Επιπλέον, παρέχουν υψηλή ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα και κρυστάλλινο ήχο, εξασφαλίζοντας μια απαράμιλλη οπτικοακουστική εμπειρία.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Once In Mykonos Luxury Resort και παρουσιάζουμε τις προηγμένες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG στους απαιτητικούς επισκέπτες του», δήλωσε σχετικά ο κος Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Τεύχος 331

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ