Skip to main content
2 April 2024 06:48

Η Isometricks εκπροσωπεί την Ευρώπη στο Junior Achievement Worldwide

Μία ανάσα πριν τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μαθητικής Επιχειρηματικότητας του Junior Achievement βρίσκεται η ελληνική μαθητική εικονική επιχείρηση Isometricks από το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εκπροσωπώντας την Ευρώπη με το Wizzle, το καινοτόμο παιχνίδι συμμετριών.

Η Ιsometricks του JA Greece που κατέκτησε την Ευρώπη και το Πανευρωπαϊκό 1ο Βραβείο του JA Europe/GEN-E 2023 στην Κωνσταντινούπολη, θα διαγωνιστεί με τις άλλες 5 καλύτερες μαθητικές start-ups του κόσμου, στις 16 Απριλίου 2024 για το Παγκόσμιο Βραβείο Μαθητικής Επιχειρηματικότητας JA Worldwide De La Vega Global Entrepreneurship Award 2024. Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί ζωντανά στην σελίδα Facebook του Junior Achievement Worldwide στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Οι μαθητικές επιχειρήσεις με τις οποίες θα διαγωνιστεί η ελληνική είναι οι νικήτριες από τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική, την Ασία, την Αφρική και τις Αραβικές χώρες. Στην «Εικονική Επιχείρηση – JA Company Program» συμμετέχουν δύο εκατομμύρια μαθητές και μαθήτριες από όλο τον κόσμο.

ΤΕΥΧΟΣ 480

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ