Skip to main content
15 April 2024 06:43

Η Check Point Software Technologies θωρακίζει τα e-mails

Η Check Point Software Technologies Ltd ανακοίνωσε νέες δυνατότητες ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό της, Check Point Harmony Email & Collaboration. Αυτά είναι:

Ενοποιημένη καραντίνα: Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δυνατότητα βελτιστοποιεί τη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιτρέποντας στους διαχειριστές και τους τελικούς χρήστες να προβάλλουν και να επαναφέρουν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε καραντίνα, τόσο από τη Microsoft, όσο και από το Harmony Email μέσω μιας ενιαίας, ενσωματωμένης οθόνης της Check Point, απλοποιώντας τη διαδικασία και μειώνοντας τη διοικητική προσπάθεια και την περιττή τριβή με τους τελικούς χρήστες.

DMARC Monitoring: Επιτρέπει στους οργανισμούς να προστατεύουν τη φήμη της επωνυμίας τους και να αποτρέπουν επιθέσεις πλαστοπροσωπίας στους πελάτες και τους συνεργάτες τους, διατηρώντας μια αυστηρή πολιτική DMARC, χωρίς να επηρεάζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αρχειοθέτηση: Επιτρέπει την αποθήκευση όλων των εσωτερικών, εισερχόμενων και εξερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για πολλά χρόνια, καθώς και την εισαγωγή αρχείων από ανταγωνιστές και την υποστήριξη περιπτώσεων αποκατάστασης καταστροφών και νομικής χρήσης.

Smart Banners: Εκπαιδεύει τους χρήστες σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο απευθείας μέσα από τα e-mail τους, προωθώντας τη συμμόρφωση με την πολιτική και επιτρέποντας την ακριβή αναφορά ύποπτων, αλλά διακριτικά κακόβουλων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΤΕΥΧΟΣ 489

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ