Skip to main content
29 March 2024 07:49

Η Check Point συνεργάζεται με τη Microsoft

H Check Point Software Technologies ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Microsoft, η οποία χρησιμοποιεί την υπηρεσία Microsoft Azure OpenAI Service για την ενίσχυση του Check Point Infinity AI Copilot, σηματοδοτώντας σημαντική πρόοδο στις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Το Infinity AI Copilot είναι μια γενετική υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί αυτοματισμούς για να επιταχύνει τη διαχείριση της ασφάλειας έως και 90% και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της ασφάλειας μέσω ταχύτερου μετριασμού και απόκρισης σε περιστατικά.

Η συνεργασία με την υπηρεσία Azure OpenAI Service αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής της Check Point για την παραγωγή γενετικών προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με τεχνητή νοημοσύνη. Το Infinity AI Copilot, που έχει ήδη αναγνωριστεί για την καινοτόμο προσέγγισή του στην κυβερνοασφάλεια, πρόκειται να γίνει ακόμη πιο ισχυρό. Η βελτιωμένη λύση επωφελείται πλέον από προηγμένα μοντέλα LLM, που παρέχονται από τη Microsoft, καθιστώντας την ικανή να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων κυβερνοασφάλειας με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Με το Infinity AI Copilot, οι πελάτες της Check Point θα βιώσουν αξιοσημείωτη βελτίωση στον τρόπο διαχείρισης της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο εντός των οργανισμών τους, όπως:

Επιταχυνόμενοι χρόνοι επίλυσης της διαχείρισης: Χρήση τεχνητής νοημοσύνης για τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών διαχείρισης ασφάλειας έως και 90%, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης συμβάντων, της αντιμετώπισης προβλημάτων και των αλλαγών πολιτικής.

Προηγμένη αντιμετώπιση περιστατικών: Αξιοποίηση της AI και της αυτοματοποίησης στο κυνήγι απειλών μεγάλης κλίμακας, τη λειτουργική ανάλυση, την αποκατάσταση και την επίλυση περιστατικών.

Ενιαία προστασία που παρέχεται μέσω cloud: Ολοκληρωμένη ασφάλεια με τη βοήθεια AI σε ολόκληρη την πλατφόρμα Check Point Infinity – από το δίκτυο έως το cloud και τον χώρο εργασίας – καθιστώντας το ένα πραγματικό ολοκληρωμένο copilot, υποστηριζόμενο από την απρόσκοπτη ενσωμάτωση της υπηρεσίας Azure OpenAI Service.

Εκτός από τις παραπάνω βελτιώσεις, η Check Point φέρνει τη μοναδική ικανότητά της να προστατεύει τα LLMs από κρίσιμα τρωτά σημεία, όπως prompt injection, παράκαμψη των εγγενών ελέγχων ασφαλείας, επιβλαβή ομιλία, παραισθήσεις και άλλα.

ΤΕΥΧΟΣ 478

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ