Skip to main content
28 November 2022 07:45

Η Τελωνειακή Υπηρεσία θα πραγματοποιεί ελέγχους με ακτίνες X

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο Προμήθεια και συντήρηση δύο συστημάτων τύπου gantry ελέγχου έμφορτων φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων με ακτίνες Χ. Τα συστήματα αυτά προορίζονται για την Τελωνειακή Υπηρεσία, μέσω των οποίων θα βελτιώσει την επιτέλεση του έργου και της αποστολής της, όσον αφορά στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, των ναρκωτικών, όπλων, εκρηκτικών, καθώς και την προστασία της δημόσιας υγείας, των πολιτιστικών αγαθών και του νόμιμου εμπορίου.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι:

• Η προμήθεια και εγκατάσταση δύο συστημάτων τύπου gantry ελέγχου έμφορτων φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων με ακτίνες Χ.

• Η παροχή υπηρεσιών διετούς περιόδου συντήρησης αυτών μετά τη λήξη της περιόδου εγγυημένης λειτουργίας (τουλάχιστον 3 έτη από την οριστική παραλαβή των συσκευών).

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 13.069.600 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η ηλεκτρονική υποβολή, εκτελείται με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών είναι η Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15.00.

Τεύχος 181

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ