Skip to main content
8 February 2024 07:46

Ειδική εκδήλωση των Apifon και Rakuten Viber

Τις τάσεις στον χώρο της αξιοποίησης των εφαρμογών επικοινωνίας από τις επιχειρήσεις παρουσίασαν η Apifon, καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει υπηρεσίες business messaging, και η Rakuten Viber, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rakuten Viber, Ofir Eyal, στελέχη της εταιρείας, καθώς και εκπρόσωποι της Apifon αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις και στις νέες υπηρεσίες και εφαρμογές business messaging. Η εκδήλωση επισφράγισε τη στενή σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών και το κοινό όραμα που μοιράζονται για την εξέλιξη του business messaging και της παροχής επιπλέον δυνατοτήτων

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν οι προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα της Apifon παρέχοντας το πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις να συγκεντρώνουν και να διαχειρίζονται από ένα σημείο όλα τα δεδομένα τους, ενώ με τη λειτουργία της «έξυπνης» τμηματοποίησης είναι σε θέση να στείλουν το κατάλληλο Viber μήνυμα, την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο κοινό, προσωποποιώντας την επικοινωνία μαζί τους και αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία.

«Η συνεργασία μας με τη Rakuten Viber αποτελεί ένα από τα ορόσημα για την εταιρεία μας. Η μέχρι τώρα πορεία της αποδεικνύει ότι όταν δύο εταιρείες μοιράζονται κοινά οράματα και στόχους, τότε τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά», δήλωσε ο κος Κωνσταντίνος Στρουμπάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Apifon.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το λανσάρισμα της υπηρεσίας Viber Business Calls, ενώ συζητήθηκαν και οι νέες τάσεις της αγοράς.

Τεύχος 444

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ