Skip to main content
14 December 2022 07:53

Ασφάλεια αυτοκινήτου από Τράπεζα Πειραιώς και Ergo

Ανακοινώθηκαν τα νέα προγράμματα αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win, τα οποία αναμένεται να προσφέρουν έξτρα ευελιξία στις ασφαλιστικές καλύψεις.

Η καινοτομία τους βασίζεται στη σύνδεσή τους με την εφαρμογή ERGO Drive&Win που βοηθάει τους χρήστες να γίνουν καλύτεροι οδηγοί και να πληρώνουν δίκαια ασφάλιστρα με βάση τη δική τους οδηγική συμπεριφορά.

Μέσα από το περιβάλλον της winbank, ο κάθε χρήστης μπορεί να υπολογίσει τα εξειδικευμένα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό του, να αγοράσει άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του με έκπτωση 15% και να επωφεληθεί από μοναδικά προνόμια και επιπλέον εκπτώσεις που προσφέρει η ERGO Ασφαλιστική με τα νέα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win.

Η διάρκεια του προγράμματος ποικίλει σε 3, 6 ή 12 μήνες, ενώ είναι διαθέσιμες δύο εξειδικευμένες υποκατηγορίες προγραμμάτων:

ERGO My Auto Simple Plus powered by Drive&Win, για εκείνους που θέλουν τις απαραίτητες καλύψεις για το όχημά τους και ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής επιπλέον καλύψεων με βάση τις ανάγκες τους.

ERGO My Auto Total powered by Drive&Win, για όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν το όχημά τους από περισσότερους «έξτρα» πιθανούς κινδύνους.

Τεύχος 193

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ