Skip to main content
4 April 2024 06:44

Visa Innovation Program Group για καινοτόμες fintechs

To Visa Innovation Program Europe ανακοίνωσε ότι έξι fintechs επιλέχθηκαν για να λάβουν μέρος στον κύκλο του 2024 για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους και να επεκταθούν διεθνώς υποστηριζόμενες από τους μέντορες του προγράμματος και το παγκόσμιο δίκτυο της Visa σε 200 χώρες.

Για τη φετινή διοργάνωση, το Visa Innovation Program Europe αναζήτησε τις πλέον καινοτόμες fintechs με στόχο την αντιμετώπιση μίας από τις ακόλουθες προκλήσεις: τεχνητή νοημοσύνη και προώθηση εμπειριών πληρωμών νέας γενιάς, embedded finance και ενδυνάμωση του εμπορίου, κίνηση κεφαλαίων και βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον. Μέσα από το πρόγραμμα, οι fintechs αποκτούν πρόσβαση σε ένα δίκτυο συνεργατών proof-of-concept και άλλων οργανισμών υψηλού κύρους που τους παρέχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να επικυρώσουν τις προτάσεις τους και να επιταχύνουν την πορεία τους προς την αγορά.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχεδόν 100 εταιρείες που αποφοίτησαν από τους προηγούμενους κύκλους του και ένα εκτεταμένο δίκτυο με πάνω από 200 επιχειρηματικούς εταίρους. Ανάμεσά τους έμποροι, τράπεζες, πάροχοι BaaS, κολοσσοί ηλεκτρονικού εμπορίου και εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας που συνεργάζονται εντός του οικοσυστήματος καινοτομίας.

ΤΕΥΧΟΣ 482

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ