Skip to main content
17 April 2024 04:57

ViewSonic M10: Ο πήχης της φορητής προβολής ανεβαίνει

Η ViewSonic Corp. ανακοίνωσε ότι ο φορητός προβολέας laser RGB M10 έλαβε αναγνώριση από τα υψηλού κύρους iF Design Awards. Ο M10 προσφέρει οπτικοακουστική εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου σε μια compact σχεδίαση, που ανεβάζει τον πήχη στη φορητή προβολή.

Η προηγμένη τεχνολογία laser RGB βοηθά στην αναπαραγωγή ολοζώντανων χρωμάτων, καλύπτοντας το 100% της χρωματικής γκάμας BT.2020, ενώ προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα με 2.200 RGB Laser Lumens. Αυτό το επίτευγμα γίνεται εφικτό συνδυάζοντας τις τρεις κύριες πηγές φωτός laser σε μια ενιαία, συμπαγή μονάδα, μειώνοντας έτσι το συνολικό μέγεθος, για μοναδική φορητότητα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο Harman Kardon, ο M10 παρέχει εξαιρετική ακουστική ποιότητα για μια καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι.

Η σχεδίαση του M10 συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, διαθέτοντας λεπτό, μεταλλικό φινίρισμα σε compact μέγεθος για εύκολη μεταφορά. Η ικανότητά του να προβάλλει απευθείας στην οροφή χωρίς την ανάγκη πρόσθετου τρίποδου, προσφέρει μεγάλη ευκολία στην προσαρμογή του περιβάλλοντος θέασης. Ο M10 περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως αυτόματο οριζόντιο / κάθετο keystone correction και άμεση αυτόματη εστίαση μέσω της τεχνολογίας Time-of-Flight (ToF) για εύκολο, hands-free setup.

ΤΕΥΧΟΣ 491

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ