Skip to main content
2 April 2024 06:55

Try Galaxy: Οι αλλαγές της Samsung

Η Samsung προχώρησε σε σημαντικές ενημερώσεις στην εφαρμογή Try Galaxy για να προσφέρει Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist και Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google – έτσι ώστε όλοι αυτοί που είναι ακόμα διστακτικοί να μπορούν να βιώσουν την Galaxy AI εμπειρία χωρίς να αλλάξουν κινητό τηλέφωνο. Η εφαρμογή Try Galaxy, η οποία προηγουμένως ήταν προσαρμοσμένη για τους χρήστες iOS, είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Galaxy. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τα τελευταία χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S24 και του One UI 6.1.

Η ενημερωμένη εφαρμογή Try Galaxy προσομοιώνει την εμπειρία ούτως ώστε να είναι σαν να βλέπετε την πραγματική αρχική οθόνη του Galaxy S24. Μόλις οι χρήστες εισέλθουν στην εφαρμογή, τα tutorials και το διαδραστικό περιεχόμενο τους βοηθούν να περιηγηθούν στην πιο πρόσφατη διασύνδεση.

Το νέο widget, που βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα της αρχικής οθόνης, παρουσιάζει τις βασικές λειτουργίες της σειράς Galaxy S24 με AI και τα προηγμένα εργαλεία κάμερας. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν κάθε στοιχείο για να παρακολουθήσουν σύντομα βίντεο με tutorials που εξηγούν τις λειτουργίες και τον τρόπο εφαρμογής τους στην καθημερινή ζωή. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδό τους, καθώς δίπλα σε κάθε ενότητα εμφανίζεται ένα check mark, που υποδηλώνει την ολοκλήρωσή της.

Ενώ οι χρήστες θα έχουν ανοιχτή την εφαρμογή, μπορούν, επίσης, να ελέγξουν τα καινούργια Galaxy Themes ή τις εικόνες φόντου πέραν από τα Wallpapers που προσφέρονται στο Galaxy S24 Ultra. Επιπλέον, τρεις τύποι Art Wallpapers, συμπεριλαμβανομένων graffiti και pop art, θα είναι διαθέσιμοι για λήψη.

ΤΕΥΧΟΣ 480

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ