Skip to main content
7 November 2023 07:56

TP-Link EAP690E HD: Access Point υψηλής απόδοσης

Το EAP690E HD είναι ένα Access Point οροφής της TP-Link, για ασύρματη δικτύωση υψηλής απόδοσης. Είναι σχεδιασμένο για περιβάλλοντα Wi-Fi με συνδεσιμότητα υψηλής πυκνότητας και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 2.000 πελάτες. Υποστηρίζοντας το πιο πρόσφατο πρότυπο Wi-Fi 6E, αυτό το Access Point προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες, αυξημένο εύρος ζώνης και βελτιωμένη αξιοπιστία σε σύγκριση με τα προηγούμενα πρότυπα του Wi-Fi.

Η ικανότητα τετραπλής ζώνης που διαθέτει του επιτρέπει να λειτουργεί σε τέσσερις ξεχωριστές ζώνες συχνοτήτων, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και μειώνοντας τον κίνδυνο παρεμβολών. Υποστηρίζει ταυτόχρονες ταχύτητες Wi-Fi 4804Mbps στα 6GHz, 4804Mbps στα 5GHz και 1148Mbps στα 2.4GHz, συνολικά δηλαδή 10.8Gbps. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με πολλαπλές κεραίες και προηγμένη τεχνολογία διαμόρφωσης δέσμης, η οποία βοηθάει στη βελτιστοποίηση της ισχύος και της κάλυψης του σήματος. Επιπλέον, το EAP690E HD είναι εύκολο στη ρύθμιση και τη διαχείριση με τη χρήση της διαισθητικής πλατφόρμας Omada, κάτι που το καθιστά ως εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλους οργανισμούς που απαιτούν ασύρματη δικτύωση υψηλής ποιότητας.

Το EAP690E HD έρχεται εργοστασιακά έτοιμο για ενσωμάτωση στο Omada Cloud Controller και έτσι το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να συνδεθεί στο δίκτυο μέσω ενός καλωδίου Ethernet! Με τη διαχείριση του TP-Link Omada, ο χρήστης μπορεί να δει ακριβώς ποιος βρίσκεται στο δίκτυο και τη θέση των συνδεδεμένων συσκευών στο Wi-Fi δίκτυό του.

Τεύχος 387

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ