Skip to main content
29 August 2022 06:54

TONE Free™
Νέα σειρά ασύρματων ακουστικών της LG

Η σειρά των ασύρματων ακουστικών TONE Free™ της LG Electronics για το 2022, παρέχει την απόλυτη εμπειρία ήχου με προηγμένες τεχνολογίες audio, καλύτερη σχεδίαση στην εφαρμογή και μια σειρά από χρήσιμες, νέες δυνατότητες.

Το μοντέλο ακουστικών (T90) TONE Free διαθέτει νέα εσωτερική κατασκευή με μεγαλύτερους drivers που βοηθούν στη δημιουργία βαθύτερων, πιο ικανοποιητικών μπάσων. Ενσωματώνουν τις δυνατότητες βελτίωσης απόδοσης του Meridian Headphone Spatial Processing (HSP), κάνοντας κάποιον να νιώθει ότι ακούει μουσική μέσω πραγματικού στερεοφωνικού συστήματος ήχου. Επιπλέον, η τεχνολογία Perfect Balance της Meridian επιτρέπει στα ακουστικά T90 να επιτυγχάνουν σταθερή τονική ισορροπία σε οποιαδήποτε ένταση.

Υποστηρίζουν Dolby Head Tracking™, και είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά που διαθέτουν audio virtualizer, το οποίο σχεδιάστηκε από την Dolby ειδικά για ακουστικά, μια προηγμένη λύση που επεκτείνει τη διάσταση του χώρου για στερεοφωνική ψυχαγωγία.

Επίσης, τα T90 διαθέτουν Snapdragon Sound™, εξαιρετική συνδεσιμότητα, κρυστάλλινη ποιότητα φωνής και χαμηλή καθυστέρηση.

Ακόμα, τα premium ασύρματα ακουστικά της εταιρείας προσφέρουν βελτιωμένο Active Noise Cancellation (ANC) με τον αλγόριθμο Double Step ANC και το Real Time ANC Optimizer.

Ο σχεδιασμός άνετης εφαρμογής των ακουστικών διαθέτει εργονομική ακρίβεια, βελτιστοποιημένο σχήμα και μικρότερο μέγεθος για πιο άνετη αίσθηση στο αφτί.

Η μονάδα Voice Pickup εντοπίζει και ελαχιστοποιεί τους θορύβους του περιβάλλοντος όταν ο χρήστης μιλάει, διευκολύνοντας όποιον βρίσκεται στην άλλη άκρη να ακούει τι λέει. Τα νέα μοντέλα TONE Free προσφέρουν έως και 9 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, ενώ η ίδια η θήκη μπορεί να προσφέρει άλλες 20. Και, με μια νέα δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, τα ακουστικά μπορούν να φορτιστούν πλήρως μετά από περίπου 1 ώρα στη θήκη φόρτισης UVnano.

Τα ασύρματα ακουστικά TONE Free 2022 της LG θα κυκλοφορήσουν στις μεγάλες αγορές παγκοσμίως από τα τέλη Αυγούστου.

Τεύχος 117

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ