Skip to main content
7 September 2023 06:47

TicTac και Acronis προστατεύουν τα δεδομένα του Παναθηναϊκού

Η TicTac Data Recovery & Cyber Security ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της συνεργασίας και της χορηγίας της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος #TeamUp της Acronis, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του Backup, Disaster Recovery και Κυβερνοασφάλειας.

Ως μοναδικός Platinum Service Provider στην Ελλάδα και Authorized Acronis Reseller, η TicTac επιλέχθηκε για αυτήν τη συνεργασία λόγω της αξεπέραστης εμπειρίας της στον χώρο.

Συγκεκριμένα, η TicTac υλοποίησε προηγμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως Backup, Disaster Recovery, Business Continuity και E-mail Security, ενισχύοντας την προστασία και την αποτροπή μόνιμης απώλειας των πολύτιμων δεδομένων της ομάδας σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης.

Ο κος Παναγιώτης Πιέρρος, Managing Director της TicTac, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μας που επιλέχθηκε η TicTac για την υλοποίηση του έργου, καθώς γνωρίζουμε ότι οι κυβερνοεπιθέσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ταυτόχρονα, ως χορηγός του Παναθηναϊκού, θα είναι μεγάλη μας χαρά να παρακολουθήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας την πορεία της ομάδας από κοντά, στα γήπεδα και σε events. Για τα επόμενα τρία χρόνια, η TicTac πρόκειται να αναβαθμίσει με τις υπηρεσίες της την προστασία της ΠΑΕ Παναθηναικός, καθώς οι κυβερνοαπειλές συνεχίζουν να εξελίσσονται και να αλλάζουν πρόσωπα. Γνωρίζω πλέον ότι είναι ασφαλής στα ικανά χέρια των μηχανικών μας και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες αθλητικές ομάδες».

Τεύχος 344

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ