Skip to main content
25 April 2024 06:51

The State of Cybersecurity 2024: Η έρευνα κυβερνοασφάλειας της Pylones Hellas επέστρεψε

H Pylones Hellas κηρύσσει για πέμπτη συνεχή χρονιά την έναρξη διεξαγωγής της ετήσιας έρευνάς της με τίτλο The State of Cybersecurity 2024.

Για μία ακόμη χρονιά, η Pylones Hellas διενεργεί την έρευνα, με σκοπό να αντλήσει αποτελέσματα σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας, τα ζητήματα προστασίας του cloud, αλλά και να εξετάσει νέες τάσεις όπως η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και η επιρροή που ασκεί η κυβερνοασφάλεια στην βιωσιμότητα μίας επιχείρησης. Η Pylones Hellas επίλεξε στη φετινή έρευνα να εστιάσει περαιτέρω στο κοινό που απευθύνεται, συγκεντρώνοντας απαντήσεις από ανθρώπους που εργάζονται στα τμήματα IT των επιχειρήσεων.

Από το 2020, η έρευνα “The State of Cybersecurity” της Pylones Hellas έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά της κυβερνοασφάλειας, αποτελώντας μία αντιπροσωπευτική πηγή άντλησης σημαντικών δειγμάτων για την πορεία, τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου. Τα τρία πρώτα χρόνια διεξαγωγής της ο αριθμός των συμμετεχόντων παρουσίαζε μία σταθερή πορεία, με μία σχετική μείωση το 2022. Ωστόσο, το 2023 ο αριθμός αυτός εκτοξεύτηκε, με περισσότερες από 400 συμμετοχές, με το 60% εξ αυτών να προέρχεται από τον κλάδο του IT και του Security.

Η έρευνα The State of Cybersecurity, ακολουθεί με μεθοδολογική συνέχεια έναν συγκεκριμένο τύπο ερωτήσεων, και κάθε χρονιά συμπεριλαμβάνονται ερωτήσεις ανάλογα με τις τάσεις που επικρατούν, ώστε τα αποτελέσματα να είναι πάντοτε επικαιροποιημένα και βοηθητικά.

ΤΕΥΧΟΣ 497

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ