Skip to main content
29 February 2024 07:46

SysteCom και Sealpath συνεργάζονται

Η SysteCom ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Sealpath. Η Sealpath, μέσω μιας κονσόλας που είναι απλή στη χρήση, παρέχει πλήρη έλεγχο στην πρόσβαση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών προστασίας αρχείων και δεδομένων. Εκτός από τις υπόλοιπες μορφές αρχείων, είναι ο πιο ισχυρός μηχανισμός προστασίας αυτή τη στιγμή για CAD αρχεία. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνολογίες AI/ML για την ταξινόμηση των δεδομένων και έχει πλήρη συμβατότητα με εταιρικά συστήματα. Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στη SysteCom για τη μεταπώληση αδειών χρήσης και την παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης και υποστήριξης. Υλοποιώντας τη λύση της Sealpath με τη SysteCom, ένας οργανισμός:

• Ενισχύει τις άμυνές του έναντι εσωτερικών απειλών, ανθρώπινου λάθους και εξωτερικών επιθέσεων.

• Διασφαλίζει ότι τα δεδομένα του παραμένουν υπό τον έλεγχό του καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

• Αποκτά απαράμιλλη ορατότητα στην πρόσβαση των δεδομένων, που επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν τη χρήση, να γνωρίζουν τις μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες που έγιναν πάνω στα δεδομένα του οργανισμού και να περιορίζουν την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το δίκτυο ή τη συσκευή.

Η SysteCom, με τη νέα αυτή συνεργασία εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων κυβερνοασφάλειας που παρέχει στους πελάτες της ενώ παράλληλα διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ